Uncategorized

Apple’ın yeni Airport Express şimdi 802.11n

Apple, 65 £ Havaalanı Express’lerini 802.11n’ye güncelledi. Şimdi selefinden 5 kata kadar daha hızlı olan bu faydalı küçük cihaz, evde kablosuz bir ağ oluşturmanızı sağlar. Ayrıca, evinizin herhangi bir odasında dinlemenize olanak tanıyan iTunes müzik kütüphanenizle de etkileşime girer. Ayrıca USB bağlantı noktasına bir yazıcıyı ekleyebilir ve kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.

Tüm havaalanı baz istasyonları artık en hızlı kablosuz geleneksel – Cupertino, California – 17, Mart 2008 – Today bugün Havaalanı Express mobil baz istasyonunu 802.11n ile güncelledi ve bir önceki modelin iki katına çıktı. Sadece 65 £ (Inc KDV) olarak fiyatlandırılan Airport Express, dünyanın en küçük 802.11n tabanlı mobil baz istasyonudur. Kablosuz internet bağlantısı ve evde USB baskısı için doğrudan duvara takılabilir veya bir internet bağlantısı olduğu her yerde kablosuz özgürlük için kolayca yola getirilebilir. Havaalanı Express, kullanıcılara bir PC veya MAC®’den evdeki herhangi bir odaya kablosuz olarak akışı için kullanıcılara temel ve ekonomik bir yol sunmak için ITunes® ile zahmetsizce çalışan AirTunes ™ özelliklerine sahiptir.

Apple’ın dünya çapında ürün pazarlamasının kıdemli başkan yardımcısı Philip Schiller, “Apple, neredeyse tüm kablosuz ağ ihtiyaçları için çok çeşitli yenilikçi 802.11n baz istasyonlarıyla öncülük ediyor” dedi. “Küçük ve taşınabilir Havaalanı Express’ten, 50 kullanıcıya kadar çalışma grupları ve otomatik yedeklemeler için yeni zaman kapsülü için Airport Extreme’ye, Apple müşterileri artık kablosuz ağlarını 802.11n ile genişletmek için çok daha müthiş yollara sahipler.”

Havaalanı Express, maksimum taşınabilirlik sağlayan sadece 6,7 ons ağırlığındaki tek parçalı, kompakt bir tasarıma sahiptir. Havaalanı Express, hem PC hem de MAC kullanıcılarını en fazla 10 eşzamanlı kullanıcıyla tek bir DSL veya Cord geniş bant bağlantısını paylaşma olanağı kullanır. Kullanıcılar ayrıca USB bağlantı noktasına bağlı bir yazıcıyı kablosuz olarak paylaşabilir. Apple’ın Havaalanı yardımcı programı yazılımı, Airport Express’i kurmak ve yapılandırmak için kolay adım adım talimatlar sağlar; Ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile Havaalanı Express, Wi-Fi korumalı erişim (WPA/WPA2), 128 bit WEP şifreleme ve yerleşik bir güvenlik duvarı desteğiyle ağa bağlı bilgisayarlarda verileri korur. Apple şimdi 802.11n, tüm havaalanı baz istasyonları ve MAC not defterlerinin yanı sıra IMAC®, Apple TV® ve Time Capsule ™ serisinde geleneksel olarak içeriyor.

Havaalanı Express, kullanıcıların ev stereo veya güçlü hoparlörlere bağlanmasına izin veren yerleşik bir kombinasyon dijital ve analog ses konnektörü içerir. iTunes, uzaktan hoparlörleri otomatik olarak algılar ve kullanıcının seçmesi için temel bir açılır listede görüntüler. Uzaktan hoparlörler seçildikten sonra, AirTunes kablosuz olarak müziği bilgisayardan Airport Express Baz İstasyonuna aktarır. Her biri bir bütün müzik deneyimi için bir dizi elektrikli hoparlöre bağlı bir evin etrafında birden fazla havaalanı ekspres baz istasyonu kurulabilir. Havaalanı Express, mevcut bir Havaalanı Extreme® kablosuz ağının aralığını da genişletebilir.

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik
Havaalanı Express hemen Apple Store® (www.apple.com), Apple’ın perakende mağazaları ve Apple yetkili satıcılarından 65 £ (Inc KDV) perakende fiyatı için mevcuttur. ”

Airport Express: Apple.com

Bunu Paylaş:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -posta
Daha

Naber
Yazdır

Skype
Tumblr

Telgraf
Cep